Skříň 2dveřová CORONA vosk 162820

Kód: IN-162820
Výnos - zdarma
11 599 Kč
Na dotaz
Hledáte dokonalý doplněk pro svou ložnici nebo chcete zvýšit úložný prostor v domě? Naše skříň 2dveřová CORONA vosk 162820 je ideálním řešením pro vás! Tato krásná šatní skříň je vyrobena z kvalitního

Detailní informace

Ekologická likvidace
Ekologická likvidace
Odvezeme obalové materiály
Montáž nábytku
Montáž nábytku
Profesionální montáž nábytku
Odvoz staré sedačky
Odvoz staré sedačky
Přivezeme novou, odvezeme starou
Doručení o víkendu
Doručení o víkendu
Zajistíme závoz v sobotu či neděli

Detailní popis produktu

Hledáte dokonalý doplněk pro svou ložnici nebo chcete zvýšit úložný prostor v domě? Naše skříň 2dveřová CORONA vosk 162820 je ideálním řešením pro vás! Tato krásná šatní skříň je vyrobena z kvalitního masivu borovice a je voskovaná v teplém medovém odstínu, který dodá vašemu interiéru pocit útulnosti a stylu.

Hlavní vlastnosti:

  • Masiv borovice voskovaná: Tato skříň je vyrobena z masivu borovice, což zaručuje trvanlivost a odolnost. Voskovaný povrch dodává nádherný lesk a chrání dřevo před poškozením.

  • 2 dveře: S dvěma elegantními dveřmi máte snadný přístup ke svým šatům, a zároveň udržujete věci skryté a uspořádané.

  • Šatní tyč a police na klobouky: Uvnitř skříně najdete šatní tyč, která vám umožní pověsit vaše oblečení, a také praktickou polici na klobouky nebo další drobnosti.

  • Velká zásuvka: Skříň je vybavena prostornou zásuvkou, která poskytuje místo pro uložení spodního prádla, šperků nebo dalších osobních věcí.

  • Kovové ozdobné úchytky: Skříň je zdobena kovovými ozdobnými úchytkami, které dodávají nábytku rustikální a elegantní vzhled.

  • Součást sestavy Corona: Tato skříň je součástí sestavy Corona, což znamená, že lze snadno kombinovat s dalším nábytkem z této kolekce a vytvořit tak harmonický interiér.

Nakupujte s důvěrou a přidejte do svého domova něco zvláštního s naší skříní 2dveřovou CORONA vosk 162820. Nabízíme nejenom krásný design, ale také kvalitu, která vydrží. Získejte si ji ještě dnes a nechte svůj domov zazářit rustikální elegancí!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Policové šatní skříně
Záruka: 2 roky
Barevnost: Dekor dřeva
#Kolekce URL: /sektorovy-nabytek-corona/
Hloubka: 56
Hmotnost: 55
Kolekce: Corona
Materiál: Masiv
Povrch: voskováno
Šířka: 104
Výška: 205

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz