Hodnocení obchodu

4,9 488 hodnocení
5
437x
4
32x
3
19x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.6.2024
+ Komunikace
+ Kvalita výrobku

Avatar autora | 11.6.2024
Skvělá a rychlá telefonická domluva. Mohu jen doporučit :)
Avatar autora | 10.6.2024
Ochotný personál, objednávka doručena včas, přijatelné ceny, super služby.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice děkujeme za vaši kladnou recenzi. Věříme, že se na nás v budoucnu opět obrátíte :-) Marta za tým Natali
Avatar autora | 8.6.2024
+ Kvalitní nábytek
+ Dobré ceny

Avatar autora | 6.6.2024
Sedací souprava byla doručena v pořádku. Jen při šroubování noh se vjednom případě vyskytl problém. Už jsem chtěl psát reklamaci, ale nakonec s vynaložením enormního úsilí se podařilo nohu zašroubovat.
JB Avatar autora Jaroslav Brejl | 4.6.2024
S obchodem jsem velice spokojen. Komunikace jak písemná tak i telefonická ohledně mé objednávky, s paní Moškovou a Nachmulerovou, byla odborná a velice příjemná a i díky jim, byla moje objednávka velice brzy vyřízena. Obchod mohu jen doporučit. Brejl Jaroslav
Avatar autora | 3.6.2024
+ Od začátku objednávky byla vynikající komunikace s obchodem. Tento obchod 100% doporučuju.

Avatar autora | 2.6.2024
Vše bylo v pořádku.
Avatar autora | 21.5.2024
+ Dobrá komunikace

Avatar autora | 18.5.2024
+ Velká spokojenost. Stůl nádherný.
+ Velmi dobře zabaleno.

Avatar autora | 13.5.2024
+ Na poprvé skvělé.

Avatar autora | 13.5.2024
+ Vybrala jsem si co jsem chtěla a za dobrou cenu

Dobrý nákup a spolehlivá doprava . Příště opět nakoupím.
Avatar autora | 8.5.2024
+ ochota

Avatar autora | 7.5.2024
+ velice vstřícné a ochotné jednání, dodržení termínu dodávky zboží, které došlo v perfektním stavu

Tento obchod vřele doporučuji. Výhodou je velice ochotná komunikace s pracovníky prodejny, kteří dokážou poradit s výběrem zboží a doporučí i různé jiné varianty, třeba i vhodnější pro zákazníkem požadovaný typ výrobku. Maximální spokojenost z mé strany.
Avatar autora | 6.5.2024
Výborná zkušenost ,spolehlivost i komunikace. Doporučuji
Avatar autora | 4.5.2024
Rychlost a spolehlivost na objednané zboží, dodání bez problémů. Kvalita zboží vynikající, Mohu jen všem doporučit!
Avatar autora | 1.5.2024
Vše v naprostém pořádku. Kuchyň je krásná, kvalitní, nic nechybělo. Zvládla jsem ji sestavit sama. Příště nebudu váhat s nákupem :)
Avatar autora | 25.4.2024
+ Výnos sedačky a odvoz staré sedačky je velkou výhodou. Zamestnanci firmy, která sedačku přivezla byli velmi ochotni.Sedačka je bytelná a dostatečně vysoká. Mohla by být trochu měkčí. Latka je pěkná. Jsem spokojená, líbí se mi.

Avatar autora | 19.4.2024
+ výběr, super ceny
+ Vše v naprostém pořádku

Avatar autora | 13.4.2024
+ Ochota, vstřícnost, výborná komunikace a kvalitní zboží.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojeni a že jsme mohli přispět k pohodlí Vašeho domova. Děkujeme za důvěru, kterou jste nám projevili, a těšíme se na Vaše další návštěvy. Přejeme krásný den a mnoho pohodlí s novým nábytkem! S pozdravem, Tým Nábytek Natali
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz