TV stolek CORONA vosk 161017

Kód: IN-161017
5 499 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
8.5.2024
Objevte eleganci a trvanlivost s naším TV stolekem CORONA vosk 161017. Tento krásný stolek je vyroben z masivní borovice a je pokryt voskem, který dodává nádherný medový odstín. Díky tomu se stává

Detailní informace

Ekologická likvidace
Ekologická likvidace
Odvezeme obalové materiály
Montáž nábytku
Montáž nábytku
Profesionální montáž nábytku
Odvoz staré sedačky
Odvoz staré sedačky
Přivezeme novou, odvezeme starou
Doručení o víkendu
Doručení o víkendu
Zajistíme závoz v sobotu či neděli

Detailní popis produktu

Objevte eleganci a trvanlivost s naším TV stolekem CORONA vosk 161017. Tento krásný stolek je vyroben z masivní borovice a je pokryt voskem, který dodává nádherný medový odstín. Díky tomu se stává nejen funkčním kouskem nábytku, ale i elegantním doplňkem vašeho interiéru.

Stolek je navržen s ohledem na vaše potřeby. Obsahuje 2 malé zásuvky, které vám umožní uschovat drobnosti a dálkové ovladače, aby váš prostor zůstal uklizený. Kromě toho má také jednu prostornou polici, která poskytuje dostatek místa pro vaši oblíbenou elektroniku a dekorace.

Náš TV stolek CORONA je vybaven kovovými ozdobnými úchytkami, které dodávají nábytku jedinečný a rustikální vzhled. Tento stolek je také součástí sestavy Corona, což znamená, že se skvěle hodí k dalším kusům nábytku z této kolekce.

Nebuďte kompromisní při výběru nábytku pro váš obývací pokoj. S TV stolekem CORONA vosk 161017 získáte kvalitu, styl a funkčnost, které budou vašemu domovu dodávat punc elegance. Objednejte si ho ještě dnes a přeměňte svůj obývací pokoj na místo, kde se budete rádi vracet.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dřevěné TV stolky
Záruka: 2 roky
Barevnost: Dekor dřeva
#Kolekce URL: /sektorovy-nabytek-corona/
Hloubka: 50
Hmotnost: 26
Kolekce: Corona
Materiál: Masiv
Povrch: voskováno
Šířka: 120
Výška: 57

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz