Psací stůl CORONA vosk 16334

Kód: IN-16334
6 799 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
10.5.2024
Krása a funkčnost se spojují v našem psacím stolku CORONA vosk 16334. Tento exkluzivní kousek nábytku je vyroben z masivu borovice a zaujme vás svým krásným voskovaným medovým odstínem. S psacím

Detailní informace

Ekologická likvidace
Ekologická likvidace
Odvezeme obalové materiály
Montáž nábytku
Montáž nábytku
Profesionální montáž nábytku
Odvoz staré sedačky
Odvoz staré sedačky
Přivezeme novou, odvezeme starou
Doručení o víkendu
Doručení o víkendu
Zajistíme závoz v sobotu či neděli

Detailní popis produktu

Krása a funkčnost se spojují v našem psacím stolku CORONA vosk 16334. Tento exkluzivní kousek nábytku je vyroben z masivu borovice a zaujme vás svým krásným voskovaným medovým odstínem.

S psacím stolem CORONA získáte nejen elegantní doplněk do vašeho domova, ale také praktický nábytek s dostatkem úložného prostoru. Stůl je vybaven pěti malými zásuvkami a jedním dvířkem, které vám umožní snadno organizovat a ukládat vaše osobní předměty.

Naše psací stoly CORONA jsou také doplněny kovovými ozdobnými úchytkami, které dodávají tomuto nábytku neodolatelný vzhled. S jejich součástí sestavy Corona můžete být jisti, že dostanete nejen kvalitní, ale také stylový kus nábytku, který zvýrazní krásu vašeho domova.

Sázíme na kombinaci tradičního řemesla a moderního designu, a to vše za dostupnou cenu. Psací stůl CORONA vosk 16334 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají elegantní a praktický nábytek pro svůj domov. Zvolte náš produkt a přineste do svého prostoru kousek nádherného řemeslného umění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Psací stoly
Záruka: 2 roky
Barevnost: Dekor dřeva
#Kolekce URL: /sektorovy-nabytek-corona/
Hloubka: 48
Hmotnost: 38
Kolekce: Corona
Materiál: Masiv
Povrch: voskováno
Šířka: 140
Výška: 76

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz