Prádelník 51504

Kód: IN-51504
2 359 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Prádelník 51504 v barevném provedení dub Sonoma s jedním malým a jedním velkým dvířkem je ideálním řešením pro ukládání a organizaci vašich šatů a textilních potřeb. S dvěma police, z nichž jedna je

Detailní informace

Ekologická likvidace
Ekologická likvidace
Odvezeme obalové materiály
Montáž nábytku
Montáž nábytku
Profesionální montáž nábytku
Odvoz staré sedačky
Odvoz staré sedačky
Přivezeme novou, odvezeme starou
Doručení o víkendu
Doručení o víkendu
Zajistíme závoz v sobotu či neděli

Detailní popis produktu

Prádelník 51504 v barevném provedení dub Sonoma s jedním malým a jedním velkým dvířkem je ideálním řešením pro ukládání a organizaci vašich šatů a textilních potřeb. S dvěma police, z nichž jedna je variabilní, a dvěma zásuvkami, nabízí dostatek prostoru pro vaši oblečení, doplňky a další potřeby.

Hloubka zásuvky činí 30 cm, což je ideální pro ukládání menších předmětů a drobností. Díky svým kompaktním rozměrům se tento prádelník hodí do různých prostor ve vašem domě.

Navíc máte možnost vybrat si z různých barevných variant, které perfektně zapadnou do vašeho interiéru: 1504A buk, 1504B bílá nebo 61504 ořech/bílá. Díky těmto barevným možnostem můžete upravit vzhled prádelníku tak, aby vyhovoval vašemu osobnímu stylu a interiéru vašeho domova.

Prádelník 51504 vám poskytne elegantní a funkční řešení pro ukládání vašeho oblečení a dalších věcí, a to v provedení, které vám nejlépe vyhovuje. Nechte svou domácnost organizovanou a stylovou s tímto praktickým a esteticky příjemným kusem nábytku.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Peřiňáky a prádelníky
Záruka: 2 roky
Barevnost: Dekor dřeva
Hloubka: 35
Hmotnost: 26
Materiál: Lamino a ostatní
Povrch: dub
Šířka: 70
Výška: 82

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz