PC stůl 50194

Kód: IN-50194
3 799 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Naše nové PC stůl 50194 v provedení dub Sonoma je ideální volbou pro vaši kancelář nebo domov. Tento stůl se vyznačuje elegantním designem a praktickými funkcemi, které vám umožní efektivně pracovat

Detailní informace

Ekologická likvidace
Ekologická likvidace
Odvezeme obalové materiály
Montáž nábytku
Montáž nábytku
Profesionální montáž nábytku
Odvoz staré sedačky
Odvoz staré sedačky
Přivezeme novou, odvezeme starou
Doručení o víkendu
Doručení o víkendu
Zajistíme závoz v sobotu či neděli

Detailní popis produktu

Naše nové PC stůl 50194 v provedení dub Sonoma je ideální volbou pro vaši kancelář nebo domov. Tento stůl se vyznačuje elegantním designem a praktickými funkcemi, které vám umožní efektivně pracovat a zároveň si užívat moderního vybavení.

S PC stolem 50194 získáte nejen stylový a funkční nábytek, ale také dostatek úložného prostoru. Stůl má tři zásuvky a skříňku s dvířky, které vám umožní organizovat vaše dokumenty, příslušenství a další potřeby. Navíc je vybaven variabilní policí s výsuvem pro klávesnici, což vám umožní pohodlně pracovat na vašem počítači.

Montáž tohoto stolu je volitelná, takže si můžete vybrat, zda si ho sami složíte, nebo využijete našich montážních služeb. K dispozici jsou také tři různé barevné varianty, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe ladí s vaším interiérem: buk (194A), bílá (194B) nebo ořech/bílá (60194).

Neotálejte a přeměňte svůj pracovní prostor s naším PC stolem 50194 na místo, kde budete produktivní a zároveň si užijete krásný design. Objednejte si ho ještě dnes!

Doplňkové parametry

Kategorie: Psací stoly
Záruka: 2 roky
Barevnost: Dekor dřeva
Hloubka: 60
Hmotnost: 45
Materiál: Lamino a ostatní
Povrch: dub
Šířka: 140
Výška: 72

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz