Komoda 51501

Kód: IN-51501
1 799 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
8.5.2024
Objevte dokonalý doplněk pro váš domov s naší Komodou 51501 v krásném dubu Sonoma. Tato komoda přináší do vašeho interiéru eleganci a praktičnost zároveň. S jednou variabilní policí nabízí tato komoda

Detailní informace

Ekologická likvidace
Ekologická likvidace
Odvezeme obalové materiály
Montáž nábytku
Montáž nábytku
Profesionální montáž nábytku
Odvoz staré sedačky
Odvoz staré sedačky
Přivezeme novou, odvezeme starou
Doručení o víkendu
Doručení o víkendu
Zajistíme závoz v sobotu či neděli

Detailní popis produktu

Objevte dokonalý doplněk pro váš domov s naší Komodou 51501 v krásném dubu Sonoma. Tato komoda přináší do vašeho interiéru eleganci a praktičnost zároveň.

S jednou variabilní policí nabízí tato komoda dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Můžete si vybrat z různých barevných variant: 1501A v bukovém provedení, 1501B v elegantní bílé, nebo 61501 v ořechovém odstínu s bílými detaily.

Díky svému modernímu designu a kvalitnímu zpracování je tato komoda nejen stylovým kouskem do vašeho domova, ale také praktickým řešením pro ukládání vašich věcí. S Komodou 51501 získáte skvělý kus nábytku, který se snadno začlení do vaší existující interiérové estetiky.

Nebuďte pozadu, získejte si tuto úžasnou komodu a udělejte si radost sama/sam! S naší komodou bude váš domov vypadat lépe než kdy předtím. Navštivte naše obchody a vyberte si svou oblíbenou barevnou variantu ještě dnes.

Doplňkové parametry

Kategorie: Levné komody
Záruka: 2 roky
Barevnost: Dekor dřeva
Hloubka: 35
Hmotnost: 20
Materiál: Lamino a ostatní
Povrch: dub
Šířka: 70
Výška: 82

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz