Jídelní stůl COBURG 80 bílý

Kód: IN-FN2044
3 499 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Obohaťte svou jídelnu o univerzální a praktický jídelní stůl COBURG 80. Tento stůl v bílé barvě je nejen moderním a elegantním doplňkem vašeho interiéru, ale také nabízí maximální funkčnost díky

Detailní informace

Ekologická likvidace
Ekologická likvidace
Odvezeme obalové materiály
Montáž nábytku
Montáž nábytku
Profesionální montáž nábytku
Odvoz staré sedačky
Odvoz staré sedačky
Přivezeme novou, odvezeme starou
Doručení o víkendu
Doručení o víkendu
Zajistíme závoz v sobotu či neděli

Detailní popis produktu

Obohaťte svou jídelnu o univerzální a praktický jídelní stůl COBURG 80. Tento stůl v bílé barvě je nejen moderním a elegantním doplňkem vašeho interiéru, ale také nabízí maximální funkčnost díky možnosti rozložení.

Stůl COBURG 80 se vyznačuje minimalistickým designem a špičkovou kvalitou. Jeho bílý povrch je odolný a snadno se udržuje, což vám umožní užívat si své jídlo bez starostí. S délkou 120 cm v rozloženém stavu je tento stůl ideální pro rodinné večeře, domácí párty nebo práci z domova.

Praktický přídavný díl, který je nutné skladovat odděleně, vám umožní přizpůsobit délku stolu podle vašich potřeb, což je ideální pro různé příležitosti a počty hostů.

Náš jídelní stůl COBURG 80 je dokonalou kombinací stylu a pohodlí, která přinese do vašeho jídelního prostoru svěží a moderní vzhled. Vychutnejte si své jídlo v pohodlí domova s tímto jedinečným a praktickým jídelním stolem. Objednejte si ho dnes a zjistěte, jak může zlepšit váš každodenní život.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídelní stoly pro 2
Záruka: 2 roky
Barevnost: Bílá
Hloubka: 80
Hmotnost: 26
Materiál: Lamino a ostatní
Povrch: bílá
Rozměry (textově): 80/120 × 80 × 77
Šířka: 80
Výška: 77

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz